**Řezy "Žluté slunce" ............. osvěžující, lehoulinké a velice jednoduché**

Potřebné ingredience
**TENTO ÚŽASNÝ ZÁKUSEK JSEM NAŠLA KDYSI V ČASOPISU POŠLI RECEPT, MALINKO JSEM SI HO POUPRAVILA, VYZKOUŠELA A OD TÉ DOBY U NÁS NECHYBÍ NA ŽÁDNÉ OSLAVĚ A VŽDY MÁ VELIKÝ ÚSPĚCH** Suroviny: **180g polohr.mouky**6 vajec **240g moučkového cukru**1 lžička kypřícího prášku (nemusíte dávat)** Krém: **2 tvarohy (používám vaničkové) **1 máslo (můžete použít i HERU) pokojové teploty - povolené **200g cukru moučka**1 vanilkový cukr**1 lžíce rumu** Poleva: **500ml 100% kvalitního pomerančového džusu** **1 vanilkový pudink** **tuk a mouka na plech,nebo pečící papír**
Postup přípravy
**Příprava krému: Změklé máslo nebo HERU vyšleháme s práškovým cukrem, přidáme oba tvarohy a vše ještě jednou vyšleháme do kompaktní hmoty (máslo by nemělo dělat hrudky)**Krém natřeme na vychladlý piškot**
**Poleva: V kastrůlku uvaříme klasickým způsobem pudink v džusu, už nesladíme. POZOR - nevaříme déle,jako 2min., jinak nám pudink zřídne**Uvařený pudink za občasného míchání necháme vychladnout a pak rovnoměrně naneseme na tvaroh a dáme vychladit do lednice**
TIP: Nedoporučuji použít jiný džus,než pomerančový, ke sladkému tvarohu ladí právě ta úžasná nakyslá chuť pomerančového džusu.

:-) Dobrou chuť!

:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu





















































































































































